Интегрирање на етничките малцинства на пазарот на трудот преку поттикнување на нивниот потенцијал за вработување
Проектот е финансиран од Европската унија
Категорија: Сувенири - 12 производи
w
Рамка „Македонска носија“
Цена:     200,00 ден.
Прочитај повеќе
w
Рачно изработено перниче за игли
Цена:     120,00 ден.
Прочитај повеќе
w
Женска македонска носија
Цена:     200,00 ден.
Прочитај повеќе
w
Прекрасно дизајниран и рачно изработен бележник за маркирање на одредена содржина при читање книга
Цена:     150,00 ден.
Прочитај повеќе
w
Рачно изработен приврзок за клучеви од бисерчиња
Цена:     100,00 ден.
Прочитај повеќе
w
Кукла во македонска носија
Цена:     200,00 ден.
Прочитај повеќе
w
Врамен етно дизајн
Цена:     300,00 ден.
Прочитај повеќе
w
Бележник на страници
Цена:     100,00 ден.
Прочитај повеќе
w
Бележник на страници
Цена:     100,00 ден.
Прочитај повеќе
w
Врамен цветен вез
Цена:     300,00 ден.
Прочитај повеќе
w
Врамен етно дизајн
Цена:     500,00 ден.
Прочитај повеќе
w
Кукла во рачно плетена облека
Цена:     400,00 ден.
Прочитај повеќе
Страна 1 од 1

Контакт