Интегрирање на етничките малцинства на пазарот на трудот преку поттикнување на нивниот потенцијал за вработување
Проектот е финансиран од Европската унија

КОНТАКТ

Пратете ни порака

Ви благодариме за одвоеното време!
Име и презиме *

Е-пошта *

Прашања и/или коментари

  captcha
Внеси го кодот: *

Информации за контакт

Адреса:
16-та Македонска Бригада бр. 13б, Скопје
 

Телефон:
+389 (0)2 3103 660 
 

Е-пошта: 
contact@yes.org.mk

 

Работно време:
 

Секој работен ден

09:00-17:00 часот

Контакт