Интегрирање на етничките малцинства на пазарот на трудот преку поттикнување на нивниот потенцијал за вработување
Проектот е финансиран од Европската унија
Категорија: Накит - 5 производи
w
Рачно изработен брош од украсна лента
Цена:     100,00 ден.
Прочитај повеќе
w
Рачно изработен брош од украсна лента
Цена:     100,00 ден.
Прочитај повеќе
w
Декоративен брош во боите на македонската традиција
Цена:     100,00 ден.
Прочитај повеќе
w
Рачно изработен црвен ѓердан од монистра
Цена:     200,00 ден.
Прочитај повеќе
w
Брош
Цена:     100,00 ден.
Прочитај повеќе
Страна 1 од 1

Контакт