Интегрирање на етничките малцинства на пазарот на трудот преку поттикнување на нивниот потенцијал за вработување
Проектот е финансиран од Европската унија
Категорија: Сувенири - 12 производи
w
Рамка „Македонска носија“
Цена:     3,27 €
Прочитај повеќе
w
Рачно изработено перниче за игли
Цена:     1,96 €
Прочитај повеќе
w
Женска македонска носија
Цена:     3,27 €
Прочитај повеќе
w
Прекрасно дизајниран и рачно изработен бележник за маркирање на одредена содржина при читање книга
Цена:     2,45 €
Прочитај повеќе
w
Рачно изработен приврзок за клучеви од бисерчиња
Цена:     1,63 €
Прочитај повеќе
w
Кукла во македонска носија
Цена:     3,27 €
Прочитај повеќе
w
Врамен етно дизајн
Цена:     4,90 €
Прочитај повеќе
w
Бележник на страници
Цена:     1,63 €
Прочитај повеќе
w
Бележник на страници
Цена:     1,63 €
Прочитај повеќе
w
Врамен цветен вез
Цена:     4,90 €
Прочитај повеќе
w
Врамен етно дизајн
Цена:     8,17 €
Прочитај повеќе
w
Кукла во рачно плетена облека
Цена:     6,54 €
Прочитај повеќе
Страна 1 од 1

Контакт