Интегрирање на етничките малцинства на пазарот на трудот преку поттикнување на нивниот потенцијал за вработување
Проектот е финансиран од Европската унија
w

Приврзок за клучеви

Рачно изработен приврзок за клучеви од бисерчиња
Цена: 1,38
ДДВ: 0,25
Вкупно: 1,63
Расположлива количина: 5


.

Контакт